Sayın meslektaşlarımız,
Türkiye ‘de faaliyet gösteren tüm Ticari Dalış Merkezlerinin sahiplerini, eğitmenlerini, rehberlerini ve aktif olarak çalışan dalış liderlerini hiçbir sistem ayrımı olmaksızın hangi uluslararası eğitim dizgesinde eğitmen ve dalış liderliği sertifikasına sahip olurlarsa olsunlar 9 Şubat 2013 tarihinde İstanbul ‘da gerçekleştirilecek olan “1. TDMD Toplantısına” davet ediyoruz.
Toplantımızın gündemi aşağıdaki gibidir :
1.) Derneğimizin kuruluş amacı ve tüzüğünün tanıtılması.
2.) Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaların açıklanması.
3.) İleriye dönük kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizin açıklanması.
4.) Meslektaşlarımızın sorunlarının ve çözüm önerilerinin dinlenmesi.
5.) Çalışma gruplarımız içerisinde yer almak isteyen meslektaşlarımızın taleplerinin alınması.
6.) Antalya, Muğla, İzmir ve Ankara ‘da düzenlenecek diğer toplantılarımızın gündem ve tarihlerinin açıklanması.
7.) Dernek üye kayıt formlarının dağıtılması ve resmi üyelik kayıtlarının gerçekleştirilmesi.
Toplantımızın başlama saati yaklaşık 11:00 olarak planlanmış olup kesin toplantı adresi yakında açıklanacaktır.
Ticari Dalış Merkezleri sektörümüzün “mesleki temsili” açısından çok önemli bir dönüm noktası oluşturacak toplantımıza katılarak süreç içerisinde aktif rol almanız çok büyük önem taşımaktadır.
Toplantıya katılacak meslektaşlarımızın bir adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopilerini yanlarında bulundurmaları rica olunur.
Saygılarımızla
Ticari Dalış Merkezleri Derneği
Yönetim Kurulu
16 Ocak 2013