Boaz Giriinde Az Kalsn Batyordu


07.03.2013 tarihi saat 03:40 civarnda Rumeli feneri 10 mil anda drift vaziyette beklemekte olan Togo bayrakl Toulon isimli gemi makine dairesinin su aldn beyan etmesi zerine, derhal istanbul gemi trafik hizmetleri tarafndan KIYEM 1 ve KEGK 2 hzl tahlisiye botlaryla kurtarma 10 ve kurtarma 8 rmorkrleri sevk edildi.

Ayn zamanda olas evre kirliliine mdahale ve makine dairesindeki suyun tahliyesi amacyla sndren 4 rmorkr yedeinde evre 1 barc gerekli hazrlklar yaplarak olay mahalline sevk edildi.

Geminin batma tehlikesine kar seyyar pompalar kazazede gemi zerine donatld. Olayda Herhangi bir can kayb ve evre kirlilii rapor edilmedi.

Kazazede gemi, 07.03.2013 tarihi saat 15:15’te imzalanan kurtarma (tof) anlamas kapsamnda, kurtarma 10 rmorkr yedeinde kurtarma 8 rmorkr refakatinde daha korunakl bir mahal olan tuzla demir mahalline ekilerek demirletildi..

 


DenizHaber.Com

Bu Haber
172
kez okundu.

/bloklar4 sonu

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !