05 Mayıs 2014 Pazartesi
– Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi 2014 – 2017 Stratejik Planı kapsamında oluşturulan Sosyal Sorumluluğu Geliştirme Çalışma Grubu üyeleri tarafından düzenlenecek “Bir Turizm Trendi: Çevre Duyarlılığı ” başlıklı seminer serisi programı ile ilgili detaylar şöyle:
Seminer serisi dahilinde ilk olarak 06 Mayıs 2014 Salı günü saat 13:30 da AÜ Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonu nda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü Uzmanı Nilgün Akbulut Çoban tarafından “Kurumlarda Çevreye Duyarlı Uygulamalar ” başlıklı bir seminer verilecek.
Seminer serisinin ikinci haftası olan 13 Mayıs 2014 Salı günü, Calista Luxury Resort Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ tarafından “Çevre Dostu Oteller: Calista Luxury Resort Otel Örneği ” başlığı ile bir seminer gerçekleştirilecek.
Seminer serisinin üçüncü haftası olan 20 Mayıs 2014 Salı günü ise, “Sürdürülebilir Turizm Anlayışı ve Turizm Etiği Bağlamında Çevresel Duyarlılık ” başlığı ile TT Hotels Turkey TUI Travel yetkilisi Hakan Korkmaz tarafından bir seminer verilecek.
Kaynak: turizmhaberleri.com