“ASIL ENDİŞEMİZ 2016’DAN”

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Yavuz Torunoğulları, DHA’ya 2015 sezonunu değerlendirerek 2016 beklentilerini açıkladı.

2015 yılında Muğla’ya gelen turist sayısında yüzde 4 düşüş olduğunu belirten Torunoğulları, yerli tatilcilerde ise yüzde 17 artış yaşadıklarını söyledi.

Asıl endişenin 2016 sezonuna dönük olduğunu kaydeden Torunoğulları. “Seçime kadar güvenlik endişesi vardı. Zaten Rusya’daki ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Bütün bunlar dikkate alındığı zaman 2016 için iyi şeyler söylememiz mümkün değildi. Hükümeti bir an önce oluşturup, güvenlik, ekonomi ve sosyal anlamda hamlelerimizi yapıp, ülkeyi huzura kavuşturmamız lazım. Turizm huzura ve barışa endeksli bir iştir” dedi.

Kaynak: Turizm Gazetesi

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !