REHBER DALICI EĞİTİMİNE KATILACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!

Federasyonumuzun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Rehber Dalıcı Eğitimi 26-31 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecektir.

Eğitime katılacak adaylar, 26 Mart 2012 Pazartesi günü saat 08.30 da aşağıda açık adresi bulunan Türk Balıkadamlar Kulübü – Caddebostan tesislerinde bulunacaklardır.

Adaylar, birinci gün çalışmalarına gelirken kontrol edilmek üzere yanlarında Nüfus cüzdanı, Diploma aslı, Dalış brövesi ve dalış kayıt defterlerinin asıllarını bulunduracaklardır.

İlk gün yapılacak baraj sınavlarının ardından 27 Mart Salı saat 09.00 da itibaren eğitim Kozyatağı – Kozy Alışveriş Merkezi Kadıköy Belediyesi toplantı salonlarında devam edecektir.

ADRES:

26 Mart 2012-Türk Balıkadamlar Spor Kulübü

İskele çıkmazı No: 69 34728 Caddebostan / İstanbul

ADRES:

27-31 Mart 2012-KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ-( C ) SALONU
Bayar Cad. Buket Sok. No:20/1 Kozyatağı /Kadıköy / İstanbul
Tel: 216 6580014

Adayların 26 Mart 2012 Cumartesi günü saat 08.30’da sınavın birinci gün programının uygulanacağı kulüp binasında bulunmaları gerekmektedir.
Eylül 2008 tarihinden sonra düzenlenmekte olan Bir ve İki Yıldız Dalış Eğitmen sınavlarına katılarak başarılı olmuş olan adaylar bu sınava daha önce girdikleri için sadece sualtı becerileri sınavına katılmayacaklardır.

Sınava girecek adaylara Tüp, Ağırlık ve Ağırlık kemeri desteği verilecektir. Diğer dalış malzemelerini eksiksiz olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

TSSF

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !