Bu gönderiyi Instagram'da gör Bugün organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmak, seslerini duyurmak ve Türkiye genelinde farkındalık yaratmak için 33 tekne / 300'e yakın gönüllü yelkenci dostlarımızla Hayata Yelken Aç'ıyoruz. Yeni bir hayat! mottosuyla start alacağımız bugün, bizimle olan destek veren herkese teşekkürler. @hayatayelkenac #hayatayelkenaç @tayk1971 @tebozel @organnakilleri @prof.dr.kamilyalcinpolat @zeynepbeserler @zuhalceran @memorialsaglik @yuzmefederasyonu @beneteau_official @powerappmusic @elbetsteakhouse @piangelorganizasyon @hedefyelken @seturmarinas @hacibozanogullari @tezmarin @olimpicsailsturkey #organnakli #organnakilleri #organbagisi #memorialsaglik #organtransplant #organdonor #donatelife #turkiyeacikdenizyariskulubu #tayk #tebozel #sailing #giftoflife Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (@tayk1971)'in paylaştığı bir gönderi (20 Nis, 2019, 1:54öö PDT)
Bugün organ bağışı bekleyen binlerce insana umut olmak, seslerini duyurmak ve Türkiye genelinde farkındalık yaratmak için 33 tekne / 300'e yakın gönüllü yelkenci dostlarımızla Hayata Yelken Aç'ıyoruz. Yeni bir hayat! mottosuyla start alacağımız bugün, bizimle olan destek veren herkese teşekkürler. @hayatayelkenac #hayatayelkenaç @tayk1971 @tebozel @organnakilleri @prof.dr.kamilyalcinpolat @zeynepbeserler @zuhalceran @memorialsaglik @yuzmefederasyonu @beneteau_official @powerappmusic @elbetsteakhouse @piangelorganizasyon @hedefyelken @seturmarinas @hacibozanogullari @tezmarin @olimpicsailsturkey #organnakli #organnakilleri #organbagisi #memorialsaglik #organtransplant #organdonor #donatelife #turkiyeacikdenizyariskulubu #tayk #tebozel #sailing #giftoflife
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (@tayk1971)'in paylaştığı bir gönderi (20 Nis, 2019, 1:54öö PDT)
Bu gönderiyi Instagram'da gör Rotamız yeni hayat! Yelkenler Türkiye genelinde Organ Bağışı bekleyen binlerce Çocuğa İnsana umut olmak için 20 Nisan'da yeniden açılıyor. Üçüncü kez Hayata Yelken Aç'mak için Setur Kalamış Marina'da buluşalım. #organnakli #organnakilleri #organbagisi #hayatayelkenaç #memorialsaglik #organtransplant #organdonor #donatelife #turkiyeacikdenizyariskulubu #tayk #tebozel #sailing #giftoflife @tayk1971 @tebozel @hayatayelkenac @prof.dr.kamilyalcinpolat @organnakilleri @yelizsoydan @zeynepbeserler @zuhalceran @memorialsaglik @yuzmefederasyonu @beneteau_official @powerappmusic @elbetsteakhouse @piangelorganizasyon @hedefyelken @seturmarinas @hacibozanogullari @tezmarin @olimpicsailsturkey Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (@tayk1971)'in paylaştığı bir gönderi (17 Nis, 2019, 1:17öö PDT)
Rotamız yeni hayat! Yelkenler Türkiye genelinde Organ Bağışı bekleyen binlerce Çocuğa İnsana umut olmak için 20 Nisan'da yeniden açılıyor. Üçüncü kez Hayata Yelken Aç'mak için Setur Kalamış Marina'da buluşalım. #organnakli #organnakilleri #organbagisi #hayatayelkenaç #memorialsaglik #organtransplant #organdonor #donatelife #turkiyeacikdenizyariskulubu #tayk #tebozel #sailing #giftoflife @tayk1971 @tebozel @hayatayelkenac @prof.dr.kamilyalcinpolat @organnakilleri @yelizsoydan @zeynepbeserler @zuhalceran @memorialsaglik @yuzmefederasyonu @beneteau_official @powerappmusic @elbetsteakhouse @piangelorganizasyon @hedefyelken @seturmarinas @hacibozanogullari @tezmarin @olimpicsailsturkey
Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (@tayk1971)'in paylaştığı bir gönderi (17 Nis, 2019, 1:17öö PDT)
Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.